

## **MEETING NOTICE AND CERTIFICATION**

**NOTICE IS HEREBY GIVEN,** pursuant to La. R.S. 42:19(A), that the Louisiana Emergency Response Network Board (LERN) shall convene a regular meeting of LERN on Thursday, August 20, 2020, at 1:00 p.m. at the office of LERN, 14141 Airline Hwy., Building 1, Suite B, Baton Rouge, LA 70817, with the Board participating via teleconference (ZOOM) due to the declared COVID-19 Public Health Emergency during the public session, and via teleconference due to the declared COVID-19 Public Health Emergency during any closed executive session.

Instructions for participating in the teleconference public session are available on the LERN website at <u>www.lern.la.gov</u>, under the organization  $\rightarrow$  Governing Board  $\rightarrow$  Board Meeting Agenda menu. Also, on the website are instructions for public comment via email both prior to and during the meeting.

Further, pursuant to the Governor's Proclamation, 59 JBE 2020, LERN herein certifies that but for meeting by teleconference, it would otherwise be unable to operate due to quorum requirements.

The agenda of such meeting shall be as annexed hereto.

## Agenda August 20, 2020

Торіс	Presenter	Time Allotment
Welcome	Paige Hargrove LERN Executive Director	1:00
Roll/Call & Establish Quorum	<b>Celia Cangelosi</b> Board Attorney	1:00 – 1:05 (5 min)
LERN Board Business Meeting	<ul> <li>Karen Wyble, RN, MSN, MHA, MBA</li> <li>LERN Board Chairman <ul> <li>Approval of Agenda</li> <li>Approve 5/21/2020 minutes</li> <li>Commission Ratifications</li> <li>Introduction of new board members</li> <li>Research Review Committee/ Stroke Sub-committee</li> </ul> </li> </ul>	1:05 – 1:20 (15 min)
Executive Director Report - Call Center Volume	Paige Hargrove LERN Executive Director	1:20 – 1:30 (10 min)
State Health Officer Update	<b>Jimmy Guidry, MD</b> State Health Officer	1:30 – 1:35 (5 min)
Trauma System Update	Michael Sutherland, MD Trauma Medical Director	1:45 – 2:00 (15 min)
STEMI System <ul> <li>Pilot update</li> <li>Executive Committee</li> <li>Recommendation/Vote</li> </ul>	Christopher White, MD STEMI Medical Director	2:00 – 2:15 (15 min)
Stroke System - Vote on sub-committee recommendation - VAN Nola Update - Q2 data update	Sheryl Martin-Schild, MD Stroke Medical Director	2:15 – 2:30 (15 min)
Legislative Action - Standing agenda item	Paige Hargrove LERN Executive Director	2:30-2:35 (5min)
Budget	Paige Hargrove LERN Executive Director	2:35 – 2:40 (5 min)
Public Comment/Adjournment	<b>Karen Wyble, RN, MSN, MHA, MBA</b> LERN Board Chairman	2:40 - 2:45 p.m.

Next Meeting – November 19, 2020

## Instructions for participation via Teleconference Public Session of LERN Board Meeting of August 20, 2020 at 1:00 p.m.

Join from PC, Mac, Linux, iOS or Android: https://ldhlernm200.zoom.us/j/95001047174

Or Telephone:

Dial:

USA 602 333 0032

Conference code: 110674

## Instructions For Public Comment Via Email Both Prior to and During LERN Board Meeting of August 20, 2020 at 1:00 p.m.

A public comment period will be allowed before LERN acts on an agenda item.

Public comments will be received via email to Jasmine Jackson @ Jasmine.Jackson3@la.gov or via fax to (225) 756-3429, on any agenda item up to 24 hours prior to the meeting, that is by 1:00 p.m. on August 20, 2020. These public comments will be read during the public comment period for the particular agenda item.

Additionally, at the start of the meeting, the items on the agenda will be read aloud, including the matters to be discussed and a potential action to be taken. The proceeding will be paused for a maximum of 10 minutes to allow for public comments to be submitted to LERN on any particular agenda item by way of phone calls to (225)756-3440, emails to Jasmine.Jackson3@la.gov, or comments via teleconference. Should no public comments be received within the first 5 of the 10 minutes, the meeting may resume.